Zondag 6 oktober 2019, vindt in de evenementenhal van City Resort Mill de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats, een van de grootste hobby-sport beurzen in Z. Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen.

Elk jaar (al weer voor de 33ste keer) organiseert het Senioren Hobby Centrum (SHC-Mill) deze hobby-vrije tijds beurs. Van 11:00 tot 17:00 uur kan men hier kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen, zoals hobby’s en verzamelingen. Hobby beurs DoeWat is een beurs voor de hele familie die volop hobby-inspiratie aanbiedt.

Of u nu op zoek bent naar fotografie, modelbouw of interesse heeft in schilderen, sieraden maken. De spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Doe nieuwe ideeën op, deel uw enthousiasme met anderen. De beurs biedt veel variatie en daarmee voor iedereen wat wils! Hobby DoeWat biedt een divers aanbod van standhouders, er zijn uitdagende workshops te volgen en inspirerende demonstraties te bekijken.

Al meer dan 120 tafels zijn gereserveerd. Het doel is vooral mensen die met hun vrije tijd niet goed raad weten iets mee te geven, hen te stimuleren. Het ligt me niet, dat kan ik niet, dat willen we graag doorbreken. Soms heeft men het zelfs nooit geprobeerd. Wij zeggen: Probeer het eens. Stel jezelf kleine doelen; ga eens even net iets anders doen. Vaak blijkt men aangenaam verrast door te ontdekken bepaalde dingen juist wel goed te kunnen! Velen ontdekken hier hun nieuwe hobby. De beurs heeft dit jaar als thema: Beleven-genieten-proberen en ervaren.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06.40892059.