Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen!

Vanaf 19 september organiseert Amicitia wederom een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winterpasse-partout kopen waarmee u mee kan wandelen op de donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 26 maart 2020. Ook kunt u hiermee vier keer deelnemen aan de grotere winterwandelingen op de zondagen 24 november, 22 december, 5 januari en 22 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf
€ 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis.

Vanaf 19 september 2019 starten de winterwandelingen. De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wandelen is gezond is. Het is een van de meest effectieve manieren om te bewegen!

Hieronder volgen 10 redenen:

  1. Je verliest gewicht (of krijgt een beter figuur) en verbetert je bloedsuikerspiegel
  2. Je krijgt meer zuurstof en het is goed voor hart en longen
  3. Het maakt je spieren en gewrichten soepeler
  4. Goed voor de stofwisseling (je darmen functioneren beter)
  5. Minder kans om ziek te worden
  6. Het geeft mentaal rust
  7. Je slaapt beter
  8. Je geheugen verbetert
  9. Nauwelijks kans op blessures
  10. Je hebt niet het idee dat je aan het sporten bent en het kost bijna niets...

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 3 januari!