Foto: Cockie Kremers

Het is alweer 25 jaar geleden dat de Ondernemersvereniging Sint Hubert werd opgericht. En dat jubileum laat men niet zomaar voorbijgaan.

“We willen in het weekend van 28 en 29 september graag wat terug doen voor iedereen in en rond Sint Hubert,” vertelt Erik Geurts. Hij is lid van de jubileumcommissie van de OV Sint Hubert. “Dit doen we op die 2 dagen met open dagen bij diverse leden van onze vereniging en op zondag is er ook een brunch waaraan iedereen kan deelnemen en waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat. Dat is de stichting A.L.S.” Deze brunch wordt gehouden in de Jachthoorn. Om u aan te melden kunt u a 3,- euro een toegangsbewijs kopen bij Aura, Kapsalon Truus, E. Geurts Verzekeringen en in de Jachthoorn.

De OV Sint Hubert werd 25 jaar geleden opgericht om elkaars belangen te kunnen behartigen. Erik: “We wilden toen ook de ondernemers wat dichter bij elkaar brengen en richting overheid 1 spreekbuis zijn. Anno 2019 is dat nog steeds zo. Maar ook zijn we uitgegroeid naar een vrienden- en gezelligheidsclub.”

Veel ondernemers zijn naast lid van OV Sint Hubert ook aangesloten bij een eigen branchevereniging. “Door de grote diversiteit van onze leden, is een gezamenlijk belang behartigen wat lastiger. Maar evengoed zien veel ondernemers nog steeds een belang in een ondernemersvereniging.”

Jaarlijks organiseert OV Sint Hubert een informatief uitstapje met een hapje en drankje, er is elk jaar ook een brunch met een gastspreker en ook is er 2 keer per jaar een ledenvergadering. “We bespreken allerlei zaken en ontwikkelingen en ook bediscussiëren we zaken en wat dat voor ons dorp kan betekenen.”

In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 september zetten diverse leden de deuren open van hun bedrijf. Ook na de brunch in de Jachthoorn zijn daar wat ondernemers te vinden die er hun bedrijfsactiviteiten promoten. Laat u eens vrijblijvend informeren, of ga gewoon eens kijken wat de leden van de Ondernemersvereniging Sint Hubert allemaal te bieden hebben. Het is vast meer dan u denkt. Er is door Heemschut ook een prijsvraag ontwikkeld waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Check voor meer informatie de facebookpagina OVS Sint Hubert. De Ondernemersvereniging Sint Hubert hoopt ook u te zien op de brunch en de open dagen.