Foto: Toon Willems

Het is het kloppend hart van Mill-West - accommodatie De Wester bestaat binnenkort 25 jaar. Bedoeling is om dit gezamenlijk met de gebruikers/wijkbewoners/vrijwilligers te vieren - mei. 2020.

Wijk accommodatie De Wester is ontzettend belangrijk voor het sociale gebeuren ( de Huiskamer) in Mill West. Zeer veel activiteiten vinden er plaats: Muziek, sport, dansen, biljarten, bridge, schoolgym, vergaderingen, maar ook het stemmen bij verkiezingen. Het is bijna te veel om op te noemen wat er elke dag, week, maand of jaar allemaal gebeurt. ‘Bijna elke dag is hier wel iets te doen’. Ook in de vakantie tijd was men actief: vele vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat de keuken-bar en centrale ontmoeting ruimte met steun van sponsors opnieuw is ingericht naar de eisen van deze tijd.

De gebruikers hebben er voor gezorgd dat De Wester in die jaren gegroeid is, tot een professioneel gemeenschapscentrum waar Mill-West zeer trots op is. Die volledig voldoet aan de behoefte en wensen. Wie zijn deze gebruikers? Om iets terug te doen, gaan we deze gebruikers voorstellen:

Peter Dehing Dance Studio’s voor kinderdans & ballet in “de Wester”

Al een aantal jaren verzorgt Peter Dehing Dance Studio’s balletlessen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De lessen worden verzorgd door professionele docenten die fulltime en met passie met het vak bezig zijn. Tijdens de lessen komt een grote diversiteit aan dansvormen aan bod. Voor de kinderen van 3 t/m 7 jaar wordt gewerkt aan algemene dansante vorming (ADV) en de kinderen van 7 jaar en ouder kunnen deelnemen aan jazz/streetdance. Er wordt gedanst op hippe muziek van deze tijd. Aan het einde van het seizoen krijgen de kinderen de mogelijkheid deel te nemen aan de grote eindvoorstelling in een echt theater, die elk jaar weer druk bezocht wordt door ouders, familie en kennissen. Voor de jonge deelnemers is dit een uitdagende dag vol plezier en trots. Maar ook zeker niet minder voor de ouders. Meer weten? 0485-314168 of www.peterdehingdancestudios.nl.

Meer informatie over De Wester vindt u op Facebook- www.dewestermill.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..