Jazeker, dat kan. U steunt er zelfs een goed doel mee! Op 29 september a.s. kan iedereen die dat wil voor slechts € 3,- deelnemen aan een gezamenlijke brunch. De OndernemersVereniging Sint Hubert organiseert op die dag een brunch, en open dagen (zaterdag 28 september en zondag 29 september) vanwege het 25-jarig bestaan van die vereniging.

Op de facebook-pagina OVS Sint Hubert vindt u welke bedrijven mee doen met een open dag. Op zaterdag kunt u bij meerdere bedrijven in Sint Hubert een kijkje komen nemen. De zondag begint met een brunch, van 11.00 tot 13.00 uur, in Gemeenschapshuis De Jachthoorn. Hiermee hoopt de OndernemersVereniging heel Sint Hubert te binden en verbinden. Niets meer en minder dan met zijn allen gezellig een hapje eten.

Kaartjes zijn te koop voor € 3,- in Gemeenschapshuis de Jachthoorn, bij Kapsalon Truus en bij E. Geurts Verzekeringen. Na donderdag 26 september worden geen kaartjes meer verkocht, zodat wij voor het juiste aantal personen de brunch kunnen inkopen. Zorg dus dat u ze daarvoor in huis hebt.

De entreeprijs ad € 3,- wordt door de OndernemersVereniging in zijn geheel ter beschikking gesteld aan de Stichting A.L.S. Door deel te nemen aan de brunch steunt u dus direkt dit goede doel ! Na de brunch presenteren de bedrijven zich, deels in eigen huis, en een aantal in de Jachthoorn. Deze presentatie vindt plaats van 13.30 uur tot 17.00 uur. Ook hiervan vindt u op onze facebook-pagina welke bedrijven deelnemen. We hopen velen van u te mogen ontmoeten, dus houdt u 28 en 29 september vrij in uw agenda!