Door eerdere berichten zou u de indruk kunnen krijgen dat Hotel Hommelus geen aangenaam verblijf biedt aan haar gasten.

Niets is minder waar! In Hotel Hommelus mag het dan misschien enigszins een beestenbende zijn, de natuur in de omgeving is werkelijk prachtig. De meeste gasten trekken er dan ook op uit om te genieten van de bosrijke en agrarische omgeving.

Maar als het eenmaal tegenzit, dan lijkt ook alles tegen te zitten. Zo dachten twee vrouwelijke gasten een heerlijke wandeling te maken. Ze genoten van de mooie omgeving en... hoe kan het ook anders: van de beesten in de wei, al waren deze ietsje groter dan de beestjes in het hotel. Ook lieten deze beesten zich niet zo gemakkelijk en zeker niet van zo dichtbij fotograferen.

Hoe dit allemaal verloopt, kunt u zien en horen tijden de uitvoering van musicalgroep DèDieDèDoen op vrijdag 25 of zaterdag 26 oktobert a.s. in Gemeenschapshuis De Jachthoorn te Sint Hubert, aanvang 20.00 uur.

Kaarten zijn sinds 15 september in de voorverkoop te verkrijgen bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn. Ook kunt u de kaarten online bestellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Toegangsprijzen in de voorverkoop bedragen €9 en voor kinderen t/m 12 jaar €6 (aan de kassa €10 resp. €7).

De musical wordt onder meer mogelijk gemaakt door: Matt Verbeeten Audio, Autoservice Sint Hubert, Bakkerij Manders Mill, Robert Graat Hoveniers, Infraway B.V. en Delicious 4 you.