Bij City Resort Hotel Mill aan de Hoogveldseweg 1 in Mill wordt zondag 27 oktober weer een baby- en kinderbeurs gehouden. De organisatie van de babykinderbeurs verwacht wederom een grote drukte. De beurs die 2 keer per jaar wordt gehouden, is inmiddels een begrip voor Mill en omgeving geworden. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren.

Van alles is er te koop wat interessant is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Onder ander kinderkleding en babyspullen in allerlei soorten en maten. Bekend speelgoed zoals duplo- en lego blokken, barbiepoppen en gezelschaps- en computerspelletjes. De gebruikte spullen of partijgoederen worden te koop aangeboden door particulieren.

“De beurzen lopen nog steeds erg goed,” vertelt Angeline van Erp. Zij organiseert al vele jaren dit soort beurzen. “Als je alle kinderspullen nieuw moet kopen wordt dat vaak erg duur. Bovendien kun je vaak net zo goed volstaan met gebruikte kleren en spullen.” Dat zie je onder andere bij de kinderboxen en kinderstoeltjes, auto- en fietsstoeltjes. “Deze artikelen zijn meestal meteen verkocht op de beurs. De deelnemers gaan tevreden naar huis als zij hun spullen verkocht hebben. De nieuwe eigenaars zijn wederom tevreden met hun aankoop. Daarom is het nog steeds zo leuk om de beurzen te organiseren.”

De openingstijd van de beurs is zondag 27 oktober van 10.30 - 13.00 uur en de entree is €2.00.

Voor meer informatie kijk op www.babykinderbeurs.nl of volg ze op Facebook.