Hobbygroep schilderen

Heb je het gevoel dat je van alles moet? Kun je niet stil zitten en gewoon niets doen?

Ontdek waarom je helemaal niets moet, ontwikkel een gevoel van vrijheid en krijg weer rust. Leg jij de lat te hoog voor jezelf? Als je het gevoel hebt dat je van alles ‘moet’ dan is dat waarschijnlijk het geval. Hoe complexer onze levens worden, des te meer eisen we aan onszelf en onze omgeving stellen.

De meeste mensen zijn veel vrijer dan ze zichzelf laten geloven. Door je hoofd te vullen met allerlei mentale ballast kun je het gevoel krijgen dat je gevangen zit in een leven waarin je van alles moet. Terwijl je eigenlijk vrij bent om te doen en laten wat je zelf wilt. In essentie is niets in het leven verplicht, je kunt doen wat je wilt. Er is echter wel altijd een wet van oorzaak en gevolg van kracht. Dat betekent dat al jouw gedachten, woorden en daden resultaten teweegbrengen.

Wees kritisch naar jezelf, vraag jezelf direct af waarom jij dan denkt dat het moet. Besef dat niets moet, en dat er dus altijd een alternatief is. Je hebt keuze, en waarschijnlijk meer keuzes dan je in eerste instantie denkt. En keuze betekent... vrijheid.

Deze keuze is om deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Hier moet niets, hier ben jij vrij, hier mag jij zelf veel bepalen. Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 23 verschillende hobby’s aan. Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet.

Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen. Je bent hartelijk welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.