Foto: Linda Wijers

Kinderkoor KiKoMi heeft helaas moeten besluiten om na 22 jaar het koor op te heffen. Gita en Marcel Siebers hebben als dirigent en pianist in oktober 1997 het kinderkoor KiKoMi opgericht. Zij kregen daarbij vanaf het begin ondersteuning van Christien Verstraten.

Na 22 jaar heeft dit trio, met pijn in hun hart, besloten met het koor te stoppen. De gezondheid van Gita gaf voor hen de doorslag om het koor te beëindigen. Jammer genoeg moeten zij nu het kinderkoor opheffen.

U kunt KiKoMi nog één keer zien en horen in de laatste gezinsviering op zondag 20 oktober om 10:00u in de H. Willibrorduskerk in Mill.

Na afloop van de viering zal KiKoMi samen met de werkgroep gezinsvieringen nog een klein afscheidsmoment houden voor de huidige leden.

Mocht u nu denken, wat jammer dat het koor stopt, en denkt u wellicht iets te kunnen betekenen voor een opstart van een kinderkoor? Dat zou erg fijn zijn! Neemt u dan contact op met parochie H. Willibrordus in Mill. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tel: 0485-451282

KiKoMi dankt al hun leden en zeker ook hun ouders die in de afgelopen 22 jaar hebben bijgedragen aan de vieringen in Mill.