Het belooft weer een afwisselend en kleurrijk schouwspel te worden op woensdag, 6 november. Vanaf 13.30 uur schalt de Wis van de country- en volksdansklanken.

De deur zal open zijn vanaf 13.00 uur. De SWOM organiseert deze keer in Langenboom de jaarlijkse gemeentelijke dansdag. De verschillende dansgroepen uit de kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert laten dan het beste uit hun repertoire zien. Country en volksdans op één middag in de Wis. Met verve worden nieuw ingestudeerde dansen getoond en de senioren hebben er ieder jaar zichtbaar plezier in.

Welkom

Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom om van dit schouwspel te genieten. Het zal u moeilijk vallen om niet mee te doen. De entree is gratis. Mocht u zelf ook interesse hebben om te gaan country- of volksdansen, dan kunt u contact opnemen met de SWOM, tel. 0485-455470, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op onze website www.50plusmill.nl kunt u meer lezen over oefentijden en eigen bijdrage.