Op zaterdagavond 26 oktober is het opnieuw tijd voor blues bij Café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Dit zoals elke laatste zaterdagavond van de maand van september tot en met april met een live bluesband. Op zaterdag 26 oktober hoort en ziet men er vanaf 22.00 uur Blue Rebel.

Toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Blue Rebel is een Blues en Rock Live Power Trio in de ware zin des woord. Opgericht om vooral het plezier in live spelen over te brengen aan een groot publiek. Mensen even het moment geven om de dagelijkse besognes te vergeten en mee te gaan in het delen van herinneringen van de prachtige muziek van onze vervlogen helden.

Wie herinnert zich niet Woodstock, Isle of Wight Festival en wellicht Kralingen Pop, Maar ook recent Pinkpop, Dynamo Festival, Zwarte Cross en Lowlands. Tegelijkertijd doken we de soosen en donkere krochten in om de intensiteit van live muziek dieper tot ons te laten komen. Velen van ons waren daar en genoten van de muziek van The Free, Jimy Hendrix, Crosby, Still, Nash & Young, Rory Gallagher, The Cream en nog vele, vele anderen… Op de plaat al geweldig om te horen, maar live des te mooier.

Het genieten van Live muziek heeft in de zielen van velen van ons een groef ingesleten die niet meer uit te wissen is. Of het nou op een groot festival terrein is of in een donker kroegje, grootser kun je ‘live music’ niet beleven, is de mening van de leden van Blue Rebel. Live muziek was, is en blijft een sensatie!

Blue Rebel bestaat uit 3 muzikanten; Elbert Kok verzorgt de vocalen en al het gitaarwerk, Tony Frans legt met zijn basgitaar het fundament en Rob Heeren slaat het allemaal op zijn drums bij elkaar. Drie mannen die in het verleden ruimschoots hun sporen in talloze bandjes hebben verdiend, maar er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Rebels als Blue Rebel is, probeert het zich zo breed mogelijk te profileren en heeft met zorg een repertoire samengesteld om iedereen steeds weer dat gevoel van herkenning te geven als een nummer wordt ingezet. Nummers van bovengenoemde artiesten, maar ook van de huidige grootheden als Joe Bonamassa, Walter Trout, Kenny Wayne Shepherd.

De show start in café Royal om 22.00 uur en de toegang is uiteraard helemaal gratis. Meer weten over de bluesavonden en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill? Zie www.caferoyalmill.nl.