Een bijzondere gebeurtenis gaat plaatsvinden op zondagmiddag 27 oktober a.s. in de kerk, die daarvoor aangepast wordt om de akoestiek te optimaliseren.

Er zijn optredens van groepjes en solisten uit Langenboom, die er heel veel zin in hebben om hun muzikale talenten aan het publiek te tonen. Het gaat dus weer een zeer gevarieerde muzikale gebeurtenis worden, net als voorgaande jaren, die zeer druk bezocht werden.

Zo zult u kunnen genieten van het drumduo Dennis Verstegen en Koen Nooijen. Daarnaast treedt Theo Gerrits op, tezamen met zijn zus Loes, Piet Otten en Mijke Slaats. Zeer bijzonder is de muziek van de zusjes Kyara en Taleah van Ras met dwarsfluit en klokkenspel, waarbij ze begeleid zullen worden door vader Frans. Het optreden van vader André en zoon Pieter van Doorn is hartverwarmend, terwijl Koos Sommers u met zijn warme stem zal vermaken. Maar wat dacht u van koor “ Aksent” dat al ruim 50 jaar ervaring meebrengt met prachtige samenzang. Bijzonder blij zijn we met het optreden van kinderkoor “De Muzieknootjes. Voor de eerste keer zult u kunnen genieten van het speciale gitaarspel door gitaarleraar Paul van der Heijden met enkele van zijn leerlingen. In Langenboom woont nog een zangeres met een prachtige stem nl. Christien Holleman. Zij gaat een optreden verzorgen met haar Misty River Band. Er wordt al een geweldig slotlied ingestudeerd, dat door iedereen meegezongen kan worden. Ferdinand Kersten zorgt er weer voor, dat het geluid uitstekend gaat klinken.

De aanvang is 13.45 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de koffie, thee en frisdrank verkoop zal ten goede komen aan de Amara Foundation, waarvan onze prinses carnaval Carmen penningmeester is. Zij verleent hulp aan ouderloze en gehandicapte kinderen in Kisumu (Kenia), op het gebied van huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg. Deze bijzondere gebeurtenis mag u niet missen.