Met het thema ‘Ik lees je naam in de sterren’ organiseert Annora uitvaartverzorging op zondag 10 november a.s. om 14.00 uur haar herinneringsconcert in het vernieuwde uitvaartcentrum van Annora in Mill. Het concert is bedoeld voor iedereen die in de laatste jaren een dierbare heeft verloren.

Tijdens het concert wordt er voor iedere overleden dierbare een kaars ontstoken. Verbonden in dat licht worden de overleden dierbaren herdacht door het noemen van hun naam. De muzikale omlijsting van deze middag wordt verzorgd door troubadour Math Craenmehr en zangers Rosa Laijan. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, informeel samen te zijn.

Samenzijn

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Ondanks dat elk verlies anders is en verschillend wordt beleefd, is het verdriet een gemeenschappelijke factor. Een moment om herinneringen te delen tijdens een sfeervol samenzijn met lotgenoten kan helpen bij de verwerking van dit verdriet.
Het concert wordt georganiseerd voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten. Ook nabestaanden die de uitvaart van hun dierbare niet door Annora hebben laten verzorgen, zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent om deze bijzondere middag bij te wonen, kunt u zich tot 6 november a.s. tijdens kantooruren aanmelden bij Annora uitvaartverzorging op telefoonnummer 0486 472 074 of 0485 452 868 of via www.annorauitvaartverzorging.nl/activiteiten. Daarbij vragen we met hoeveel personen we u mogen verwachten. Ook kunt u dan aangeven of u de naam van uw dierbare wilt laten noemen tijdens de bijeenkomst. Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden.