Op zondag 10 november is er voor het 23e achtereenvolgende jaar een balpennenruilbeurs in Mill. Dit van 10.00 uur tot 15.00 uur (zaal open voor standhouders vanaf 09.30 uur) in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Entree is 2,50 euro.

Ruilbeurs

Tijdens deze balpennenruilbeurs komen tal van verzamelaars met hun verzameling naar café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Organisator Theo Verschuren uit Mill geeft aan dat dit een mooie mogelijkheid is met elkaar pennen te ruilen om de verzameling zo nog completer te kunnen maken.

Voor iedereen

Of men een beginnende verzamelaar is of al vele jaren bezig zoals Theo zelf, de balpennenruilbeurs is voor iedereen interessant. Ook wanneer u een kijkje wilt nemen en diverse speciale pennen en verzamelingen wilt zien bent u hier van harte welkom.

Pennen

Hebt u thuis balpennen waar u niets meer mee doet? Hebt u een bedrijf, stichting of vereniging met eigen bedrukte pennen? Hebt u wellicht nog pennen uit het buitenland die tijdens een vakantie mee naar Nederland zijn gekomen? Breng deze op zondag 10 november van 10.00 uur tot 15.00 uur mee naar café Royal in Mill. U doet daar heel wat verzamelaars een plezier mee. Lukt dit niet op zondag 10 november tijdens de beurs? Bezorg ze dan bij Theo Verschuren aan de Kanariestraat 28 in Mill of bel tel. 0485-453701.

Meer

Meer informatie over alle andere activiteiten in café zaal Royal zoals bv de bluesavonden zijn terug te vinden op www.caferoyalmill.nl.