De dagen worden steeds korter en Kerst is alweer in zicht. Zondagmiddag 22 december 2019 kun je helemaal in Kerstsfeer komen in de Sint Willibrorduskerk van Mill tijdens het Kerstconcert van Popkoor Event uit Wijchen.

Met maar liefst ruim 100 leden zal het koor deze middag haar uitgebreide kerstrepertoire zingen met moderne liedjes als “Mary did you know”, The little drummer Boy en O holy Night. Maar ook kunt u luisteren naar een medley met oude vertrouwde Kerstliedjes en popsongs die passen in de Kersttijd.

Tijdens dit concert zullen ook de trompettisten Ad Goosens en Willem Hermans van zich laten horen. Zij spelen niet alleen solo maar ook samen met het koor.

Het geheel wordt aaneengeregen door Lily die het kerstverhaal vertelt en om het allemaal nog mooier te maken komen ook Maria en Jozef met een echt “Kerstkindje”. Zij worden vergezeld door een aantal engeltjes en ook maken de 3 koningen hun opwachting. Tijdens de binnenkomst van de Kerstgroep zingt koorlid Mijntje het prachtige lied van Glennis Grace “Als je slaapt”.

Het concert begint om 14.00 uur en duurt ruim 1,5 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage aan het einde van het concert wordt zeer op prijs gesteld.

Popkoor Event en het kerkbestuur willen u, samen met uw gezin, een fijn kerstgevoel bezorgen.