Foto: Toon Willems

Het sociaal-cultureel centrum van Mill-West - De Wester bestaat binnenkort 25 jaar. Bedoeling is om dit gezamenlijk met de gebruikers-wijkbewoners - vrijwilligers te vieren 8-9 mei 2020.

Wijkaccommodatie De Wester is een ontmoeting centrum, belangrijk voor het sociale -sport gebeuren in Mill West. Zeer veel activiteiten vinden er plaats: Muziek, sport, dansen, biljarten, bridge, schoolgym, vergaderingen, maar ook het stemmen bij verkiezingen. Het is bijna te veel om op te noemen wat er elke dag, week, maand of jaar allemaal gebeurt. Te denken verder o.a. aan de Huiskamer wekelijks zeer actief, proberen voor behoeftige inwoners en hun mantelzorgers in Mill en omgeving een zinvolle dagbesteding te creëren door middel van inzet van vele vrijwilligers.

De gebruikers hebben ervoor gezorgd dat De Wester in die jaren gegroeid is, tot een professioneel gemeenschapscentrum waar Mill-West zeer trots op is. Die volledig voldoet aan de behoefte en wensen. Wie zijn deze gebruikers? Om iets terug te doen, gaan we deze gebruikers voorstellen:

Volleybalclub de Wester: Deze sportclub bestaat uit 14 mannelijke en vrouwelijke leden, variërend in de leeftijd tussen 40 en 70 jaar. We hebben spelers die zeer ervaren zijn en ook minder ervaren spelers, maar met z’n allen zijn we zeer fanatiek. Elke woensdag avond zijn we anderhalf uur enthousiast bezig om tegen elkaar een mooi partijtje volleybal te spelen en de nodige punten te scoren. Bij ons gaat het voornamelijk om sportiviteit en gezelligheid. Tijdens de zomervakantie en feestdagen nemen we even rust, maar verder zijn we het gehele jaar op woensdag vanaf 20.00 tot 21.30 uur in de gymzaal van de Wester te vinden. Heb je zin om ook recreatief te willen volleyballen, kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen bij onze gezellige club. Mocht je liever een belletje te willen plegen, dan kan dat naar P. Hesen 06-21696432

Meer informatie over De Wester vindt u op Facebook / www.dewestermill.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..