Foto: Arthur Edelman

Elk jaar groeit onze Langenbomse Kerstmarkt. En dit jaar wordt helemaal speciaal. Deze keer is de markt in en om de kerk. En je vindt er zaterdag 21 december van 16.00 uur tot 19.00 uur meer kraampjes, lekkers en muziek dan ooit!

Heb je ooit tafeltennis gespeeld in de kerk? Dan is dit je kans! Kom je liever marshmallows roosteren met de scouting? Ook dat kan. Of relax je graag onder het genot van live muziek en een kampvuur; met chocomel, glühwein of een biertje? No problem! Er komt wat lekkers van de Bakplaats. En er zijn talloze kraampjes met leuke spullen en likeurtjes. Het Langenbomse bierpakket is er te bestellen. Er is een kapster. Er rijdt een echte Tuk Tuk rond. En nog veel en veel meer.

En tenslotte staan de voorzitters van Eigen Kweek klaar om je onder het genot van een drankje bij te praten over de voortgang van ons ambitieuze dorpsplan. Kortom: dit wil je meemaken. Kerst begint dit jaar al de 21e!

Zaterdag 21 december Kerstmarkt bij de kerk. Van 16:00 tot 19:00. Met muziek, lekkers en heel veel leuks. Dit wil je als Langenbomer en liefhebber van kerst niet missen!