Op zondag 8 december is er in Landhorst wederom een kerstmarkt gehouden. In Cafe Partycentrum Buitenlust stonden ruim 25 verschillende kramen opgesteld. De bezoekers werden warm onthaald door de kerstman met zijn Arrenslee, kerstbomenverkoop en diversiteit aan kramen.

De organisatie kijkt terug op een gezellige en goed bezochte kerstmarkt met een mooie opbrengst van 800,- euro voor stichting Still.

Deze opbrengst kwam uit entree, loterij, verkoop kerstbomen en kraam huur. De organisatie wil dan ook alle standhouders bedrijven en vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt van harte bedanken. Tevens wensen zij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2020.

Stichting Still

Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan, aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Daarnaast verzorgt ze de fotografie van stervende of overleden baby’s kort nadat ze geboren zijn. Voor ouders wordt de fotografie ALTIJD kosteloos uitgevoerd. Stichting Still is volledig afhankelijk van donaties. Meer weten? Zie www.stichtingstill.nl.