Foto: Toon Willems

Het is het kloppend hart van Mill-West – accommodatie De Wester bestaat binnenkort 25 jaar. Bedoeling is om dit gezamenlijk met de gebruikers-wijkbewoners - vrijwilligers te vieren op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020.

Wijkaccommodatie De Wester is ontzettend belangrijk voor het sociale –culturele -sport gebeuren in Mill West. Zeer veel activiteiten vinden er plaats: Muziek, sport, dansen, biljarten, bridge, schoolgym, vergaderingen, maar ook het stemmen bij verkiezingen. Het is bijna te veel om op te noemen wat er elke dag, week, maand of jaar allemaal gebeurt. Te denken verder o.a. aan de Huiskamer wekelijks zeer actief, proberen voor behoeftige inwoners en hun mantelzorgers in Mill en omgeving een zinvolle dagbesteding te creëren door middel van inzet van vele vrijwilligers.

De gebruikers hebben er voor gezorgd dat De Wester in die jaren gegroeid is, tot een professioneel gemeenschapscentrum waar Mill-West zeer trots op is. Die volledig voldoet aan de behoefte en wensen. Wie zijn deze gebruikers? Om iets terug te doen, gaan we deze gebruikers voorstellen:

Van der Putten Taekwon-Do Academy

Wij zijn van der Putten Taekwon-Do Academy opgericht in: 1978 door Master Léon van der Putten (7e dan). We zijn aangesloten bij de International Taekwon-Do Federatie (ITF) onder President Grand Master Choi Jung Hwa (9de Dan) de zoon van de oprichter de legendarische Generaal Choi Hong Hi.

Taekwon-Do is een Koreaanse zelfverdedigingskunst, waarin discipline en respect heel belangrijk zijn. Letterlijk vertaald betekent Taekwon-Do het volgende: “Tae” voet, “kwon” hand of vuist en “Do” de manier of de weg. Taekwon-Do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging. Op een vriendelijke wijze worden de leerlingen onderwezen op basis van zelfverdediging en dat niemand het recht heeft een ander pijn te doen.

Kom naar de kijkles (iedere 1ste training van de maand) of neem een gratis proefles.

Onze trainingstijden zijn:

  • Maandag: 18:00 uur t/m 19:00 uur Wijkaccommodatie de Wester in Mill
  • Dinsdag: 18:15 uur t/m 19:00 uur (t/m 12 jaar) 19: uur t/m 20:15 uur. Gymzaal Churchillaan
  • Woensdag: 18:00 uur t/m 19:00 uur Wijkaccommodatie de Wester in Mill
  • Donderdag: 18:15 uur t/m 19:00 uur (t/m 12 jaar) 19: uur t/m 20:15 uur. Gymzaal Churchillaan

Voor meer informatie kijk ook op onze website: www.itf-tkd.nl.