In juni kwamen maar liefst 600 Langenbomers samen om hun mening te delen over een nieuw dorpsplan. Op precies dat moment heeft heel Langenboom zich supersterk gemaakt.

We lieten als Langenbomers onszelf en iedereen buiten Langenboom zien wat wij in onze mars hebben. En dat werkte! Inmiddels hebben nog veel meer vrijwilligers en professionals de schouders onder de ambitie gezet. En er is superveel gebeurd.

Het grove idee is een concreet plan geworden. Met afspraken en samenwerking met de gemeente. Met fantastische overleggen tussen alle sportclubs. Er zijn prachtige tekeningen van het mogelijke nieuwe sportpark. Er zijn prachtige tekeningen van de mogelijke nieuwe inrichting van de kerk. En ook provincie Brabant heeft toegezegd ons te willen helpen. En zoals bij elk ambitieus plan kent ook dit plan nog enkele uitdagingen. En ook die zijn de moeite waard om samen te bespreken.

Kortom: er is weer een heleboel te delen. De inmiddels gigantische groep meebouwers staat te popelen om jullie bij te praten. Dat gaan we doen op maandag 20 januari in De Wis. Om 19:30 gaat de zaal open en de presentatie begint om 20:00 uur. We hebben ook dit keer weer echt iedereen nodig!

Dus zet 20 januari in je agenda en tot dan!