EHBO Vereniging St. Willibrord Mill zal op 3 maart 2020 en op 9 maart 2020 weer een basistraining reanimatie-Basic Life Support/Automatische Externe Defibrillator aanbieden.

De training staat open voor iedereen en kost € 40,- per cursist, koffie of thee inbegrepen. De cursus beslaat 1 avond van 19.00-22.00 uur. Er kunnen nog cursisten geplaatst worden. Bezit van een EHBO-diploma is niet vereist. De training zal gegeven worden door een erkend kaderinstructrice van het Oranje Kruis volgens de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

EHBO Vereniging St. Willibrord Mill is officieel reanimatiepartner van de Hartstichting.

De aantekening bediener-AED maakt deel uit van het volledige diploma Eerste Hulp. Men kan zich, indien de interesse voor Eerste Hulp gewekt is, dan ook inschrijven voor een volledige reguliere EHBO-cursus, maar verplicht is dat niet. Met het certificaat BLS/AED op zak kunt u zich bij de www.HartslagNu.nl laten registreren als Burgerhulpverlener.

U kunt een inschrijfformulier voor de training aanvragen of inlichtingen inwinnen door een email te sturen aan het secretariaat van EHBO Vereniging St. Willibrord Mill: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..