Woensdag 4 maart is het weer Mamacafé in Mill. Deze keer in samenwerking met de bibliotheek.

Onderzoek bewijst: baby’s houden van boeken. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Voorlezen loont

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffiedrinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker. Ook is Nellie Schonenberg Lactatiekundige altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Informatie

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Op hun Facebookpagina vind je elke maand informatie over het thema en de gast van die maand.