De Sint Hubertse Pashtoen Karmand komt oorspronkelijk uit Afghanistan en woont sinds 1996 samen met haar gezin in Sint Hubert. Ze gaat heerlijke Afghaanse gerechten koken om bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Pieter Egelmeers en Angelique van Loon gaan in juni met BIG Challenge meedoen aan de Alpe d’HuZes en willen zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen voor KWF kankerbestrijding.

BIG Challenge is een grote groep deelnemers uit de agri & foodsector die dit jaar voor de 12e keer meedoet aan de Alpe d’HuZes. Boeren in de hele wereld zorgen dagelijks voor lekker en gezond voedsel waar mensen gezellig samen van kunnen genieten.

De kosten voor het diner zijn 30 euro per persoon. Daar krijg je een consumptie en gratis water bij. Overige consumpties kosten 2 euro per stuk. De nieuwe groepsaccommodatie op boerderijcamping en groepsaccommodatie Het Wisbroek van Pieter en Tilly Egelmeers aan de Kwekerijweg in Sint Hubert is zondag 15 maart geopend vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur komen de gerechten op tafel en gaan we gezellig samen eten. Meld je snel aan want vol = vol.

Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..