Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf jouw overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op de kofferbakverkoop georganiseerd door carnavalsvereniging De Verkuskoppe op een leuke manier van eigenaar wisselen.

Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan spullen te koop aanbieden op internet. De kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. Tijdens de verkoop kunnen zij hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een klein stukje grond bij de auto tot zijn/haar beschikking om de kostbare waar uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers op het sportterrein achter café D’n Bens (Dominicanenstraat 34, Langenboom).

Standhouders uit de hele regio komen naar deze gezellige kofferbakverkoop. Het terrein is ingericht met een ruim terras en er zijn toiletten aanwezig. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kom en geniet van de heerlijke gemoedelijkheid en gastvrijheid van Brabant.

De bezoekers zijn van 9 uur tot 15 uur van harte welkom.

Toegangsprijzen: volwassenen € 1,50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.verkuskoppe.nl om verzekerd te zijn van een plaats. Voor meer informatie: Wally Hendriks tel:0486-431952 of www.verkuskoppe.nl.