De kerngroep heeft de afgelopen weken bepaald niet stil gezeten. Nadat eind 2019 de start gemaakt was voor de komende collecte hebben de collectanten massaal gereageerd op de verzonden nieuwjaarswens waarin tevens de vraag gesteld werd of men weer beschikbaar was voor komend jaar.

De organisatie is in hun nopjes dat ze zoveel respons hebben mogen ontvangen van de vrijwilligers.

De opmerkingen en ervaringen, aangegeven door de collectanten op de evaluatieformulieren van 2019, zijn verwerkt in de opzet en werkwijze van de komende Goede Doelen Week Mill.

De collecte wordt gehouden van 6 t/m 9 april a.s. Noteer dit alvast in je agenda!

De enveloppen worden opgehaald door twee collectanten i.v.m. veiligheid en het is tenslotte ook nog plezieriger om dit met z’n tweeën te doen.

De week voorafgaande aan de collecte worden de enveloppen bezorgd bij de inwoners van Mill.

Ook dit jaar mogen we weer aankloppen bij diverse organisaties voor facilitaire steun en medewerking, waarvoor onze welgemeende dank.

In de komende edities van de Neije Krant zult u regelmatig info vinden betreffende de Goede Doelen Week Mill.

Dit jaar wordt er door kerkdorpen op wisselende data gecollecteerd voor de gezamenlijke goede doelen. In een eerder persbericht hebben we de beweegredenen van het niet gezamenlijk organiseren reeds toegelicht.

Uiteraard zouden we ook nu weer een beroep willen doen op nieuwe vrijwilligers die belangstelling hebben om in de vrijwilligersclub mee te draaien. Vele handen maken het werk licht! Is uw belangstelling gewekt? Neem dan contact op met het secretariaat, Geertje Braks tel. 06-54234777 of Jan van de Wiel tel. 06-20360449.

We hopen wederom op massale steun van onze inwoners te mogen rekenen.