Foto: Cor v.d. Weem

Tot grote spijt van de werkgroep die jaarlijks de rolstoelwandeling organiseert, moet de rolstoelwandeling uitgesteld worden tot nog een later te bepalen tijdstip.

Door de maatregelen van het RIVM, heeft het bestuur na overleg met de werkgroep besloten om medio mei opnieuw te bekijken of de rolstoelwandeling op een ander moment alsnog doorgang kan vinden. Of dat het dit jaar organisatorisch gaat lukken moet nog bekeken worden. Zo gauw hierover duidelijkheid is zal hiervan een bericht verschijnen in de media.

Kwetsbaar

“Onze deelnemers vormen een kwetsbare groep en die willen wij in deze Corona tijd niet in gevaar brengen. Het is jammer dat wij de mensen dan een fijne middag moeten afnemen, maar gezondheid is het hoogste goed. Momenteel kunnen en willen wij dit risico niet dragen”, aldus de werkgroep. Jaarlijks doen zo’n 250 deelnemers en vrijwilligers mee aan de rolstoelwandeling.

De werkgroep is wel van plan om met hetzelfde enthousiasme de organisatie op te pakken, ook als blijkt dat dat pas in 2021 zal gaan worden.

U kunt ook op de hoogte blijven door regelmatig te kijken op de website www.50plusmill.nl.