Foto: Piet van Strijp

Het festival Out Of The Box, wat enkele jaren eind september op de Wanroijseweg in Mill gehouden werd, zal dit jaar niet doorgaan. Dat liet de organisatie deze week weten.

“Door de tijd waarin we onszelf op dit moment bevinden moeten er vele evenementen worden afgelast. Wij, Stichting Serious Fooling Events hebben besloten, aangezien ons evenement Out Of The Box kort na 1 september plaatsvindt, dat wij het festival dit jaar niet door laten gaan.”

Er zijn volgens Bram Nooijen, medeorganisator van het Out Of The Box festival, meerdere redenen om dit jaar het festival te annuleren: “Natuurlijk de tijd waarin we onszelf nu bevinden, maar mede ook doordat we graag over zouden gaan op een andere datum. Het lijkt ons op dit moment de beste keuze om van datum te veranderen en het festival in september niet door te laten gaan. Wanneer de omstandigheden het toelaten zal Out Of The Box in 2021 niet alleen een andere datum hebben maar zal het ook op een andere locatie gehouden worden.”

Wat de datum zal worden in 2021 en op welke locatie in onze gemeente is nog niet bekend. Hierover leest u later meer op de diverse social mediakanalen van de organiserende stichting en uiteraard in De Neije Krant en op inmill.nl.