Ook aankomend schooljaar zal het naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief & Sjors Creatief voortgezet worden.

Doel van het project

Middels Sjors Sportief & Sjors Creatief maken basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis met het sport- en cultuuraanbod in hun omgeving. Ze ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. En misschien worden ze daarna wel lid van uw vereniging?

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt uitgevoerd door Stichting Doejemee in opdracht van gemeente Mill & Sint Hubert. Samen vinden wij het belangrijk dat kinderen de weg naar lokale sportverenigingen en cultuuraanbieders weten te vinden, dat ze hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken en elkaar daarbij kunnen ontmoeten.

Het Sjorsboekje met daarin alle activiteiten van de sportverenigingen en cultuuraanbieders wordt uitgedeeld aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente en is zodoende een gratis podium voor sport- en cultuuraanbieders in de regio.

Meld uw activiteiten ook aan!

U kunt uw sport- en cultuuractiviteiten aanmelden tot 21 juni 2020 via www.doejemee.nu. Uw activiteiten worden geplaatst in een prachtig, kleurrijk en kindvriendelijk boekje. Dit Sjorsboekje wordt eind augustus aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente uitgedeeld. Kinderen uit het basisonderwijs kunnen hieruit dan allerlei – veelal gratis – activiteiten kiezen die ze leuk vinden om te doen. Een goede promotie voor verenigingen en lokale aanbieders!

Meld uw activiteit vanaf vandaag aan via www.doejemee.nu. Het invoeren van activiteiten kan tot uiterlijk 21 juni 2020.

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact op met Evelien Frederix | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..