Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert WSV Amicitia samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen en volwassenen.

Met Avond4daagse - Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, loopt iedereen een route op een eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route

Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse - Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! - de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5,00. Inschrijving vindt dit jaar niet via WSV Amicitia plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via WSV Amicitia en zij zorgen ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

Over Avond4daagse

De Avond4daagse is een oer-Hollandse traditie die bestaat sinds 1940. Jaarlijks zijn er ruim 500.000 deelnemers aan de Avond4daagsen van ruim 600 organisaties die aangesloten zijn bij Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

Over eRoutes

eRoutes is een Groningse start-up met de missie een gezondere wereld te creëren door dagelijks gezond bewegen laagdrempelig en leuk te maken. Het betreft een platform dat wereldwijd unieke ronde routes creëert, passend bij de gewenste afstand en de locatie van de gebruiker. Het slimme algoritme genereert moeiteloos 1-3 routes om uit te kiezen. Doordat de routes altijd rond zijn, kom je weer terug waar je bent gestart. Onder de ruim 79.000 gebruikers van eRoutes bevinden zich hardlopers en wandelaars van alle leeftijden en niveaus.

Nadere informatie
Secretaris WSV Amicitia
www.wsvamicitia.nl
Voor onze privacy policy verwijzen wij u naar onze website.