Op vrijdag ochtend 12 juni hebben 16 leden genoten van een half uurtje bewegen in de buitenlucht op het terras van De Jachthoorn in Sint Hubert. En de dag daarop kregen alle leden van de ZorgSchakel een verrassing in de vorm van een fruitpakketje.

“ZorgSchakel in beweging”

De ZorgSchakel staat volledig achter het concept van positieve gezondheid en weet dat sport en bewegen hierin een cruciale rol spelen. Zij werken bevorderlijk op de lichamelijke functies (waaronder fysiek en psychisch functioneren). Onder deskundige leiding van Wilma Huijbers voerde 16 sportievelingen een half uur lang allerlei bewegingsoefeningen uit. Uiteraard met 1.5 meter afstand en een flesje water.
Ondertussen werd er gezellig onderling bijgepraat en zoals gebruikelijk werden alle nieuwtjes van alle dag uitgewisseld. Erg gezellig en voor herhaling vatbaar.

Verrassend fruitpakketje

Genieten van de kleine dingen. Een hoop narigheid vanwege corona, maar toch brengt deze stille lente ook iets moois. Als ZorgSchakel Sint Hubert organiseren we tijdens deze corona periode met enige regelmaat activiteiten. We willen onze trouwe leden hierbij zeker niet vergeten. Op zaterdag 13 juni verblijdde vrijwilligers alle leden van de ZorgSchakel met een fruitpakketje. Een papieren tasje van Tom Abels (Any Tyme), kersen gesponsord door Kers en Zo uit Sint Hubert en aardbeien plus een appel van Verdaasdonk uit Mill. We kregen erg veel bedankjes en we hopen je natuurlijk graag te zien op één van onze volgende activiteiten.

Met Vaderdag Muziek vanaf de kerktoren

Zoals eerder aangekondigd presenteren lokale muzikanten hun kwaliteiten vanaf de kerktoren in Sint Hubert op zondag 21 juni op Vaderdag. Dan worden de vaders en de leden van de ZorgSchakel verrast met een muzikaal cadeau. We beginnen om 10:00 en starten met een jonge trompettist die, in het kader van een schoolopdracht, op een ludieke wijze twee stukken zal spelen. Muzikanten die ook al optraden tijdens “Muziek op straat” brengen hun beste nummers ten gehore. Let op we blijven de RIVM-adviezen volgen en dat betekent dat je niet naar de kerk komt maar op je eigen locatie geniet van dit muzikale intermezzo. We wensen iedereen een relaxed muzikaal uurtje.