We zijn heel blij omdat we in september gaan starten met een 2e hobbygroep om de Duitse taal te leren, of op te halen bij het Senioren Hobby Centrum. Helmuth Nabuurs uit Sint Hubert is de teamleider die deze groep gaat begeleiden.

De bijeenkomsten zijn vanaf 1 september elke donderdag in de oneven weken van 10.00 - 11.30 uur bij het SHC in Mill.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat iedereen ruime aandacht krijgt. Tijdens de informatie bijeenkomst wordt geïnventariseerd wat de wensen van de deelnemers zijn, zodat de teamleider het programma in overleg kan afstemmen.

Soms is het een uitdaging om boodschappen te doen, de weg te vragen, praatje te maken over ditjes en datjes of over je hobby te praten met de lokale bevolking in vakantietijd. Oefening baart kunst ("Übung macht den Meister") zoals onze Oosterburen zeggen, is ons motto op het Senioren Hobby Centrum-Mill. Enthousiaste teamleiders zijn al vele jaren bezig hun taalervaringen over te brengen en te delen met anderen. Op speelse wijze wordt in rap tempo de woordenschat en een goede uitspraak verbeterd.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen dan is het advies om zo snel mogelijk in te schrijven voor het nieuwe seizoen dat start op 1 september. De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname , dus wees er op tijd bij en schrijf je nu in voor 31 juli.

We handhaven natuurlijk de richtlijnen van het RIVM - afstand houden 1.5 meter is een gegeven. Geïnteresseerd - Bel of mail Ans Bardoel T.06-34484961- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.