Emptyfield

Met in achtneming van de RIVM-maatregelen exploiteren de lokale horecaondernemers en Ontdek Mill al sinds 1 juni het Zomerterras in het Aldendrielpark in Mill. Dit weekend (31 juli, 1 en 2 augustus) is het Zomerterras voor het laatst open.

Ondertussen zijn zowel horecaondernemers als bezoekers gewend aan de regels die door het coronavirus gelden bij horecabezoek en is er minder behoefte aan het gezamenlijke grotere terras. Maar voordat de initiatiefnemers alles opruimen, is er nog 1 weekend volop muziek in het Aldendrielpark. Dit alles is uiteraard gratis toegankelijk.

Vrijdag 31 juli: The Dying Flutchmen (beginnen om 19:30)

Als vrijdag de 13de een ongeluksdag is, dan moet vrijdag de 31ste wel your lucky day zijn! En geluk heb je, want The Dying Flutchmen keren terug uit hun winterslaap voor het Zomerterras in Mill. Komt dat zien, komt dat voelen."

Zaterdag 1 augustus: Emptyfield (beginnen om 19:30)

Hits uit vervlogen tijden. Zelden spelen bands deze nog 100% live. Emptyfield laat zien dat het ook anders kan. Een ijzersterke driemansformatie die menig hart sneller laat kloppen en al heel wat broekspijpen en nette kapsels heeft laten wapperen. Met de gitaren in de aanslag laat Emptyfield de échte hits herrijzen uit het stof. Verwacht veel meezingers, rock classics, toffe feesttent nummers en de betere Nederlandstalige platen. Dit is niet de zoveelste band die braaf I’ve Got The Music In Me en Walking On Sunshine van hun lijstje afstrepen of het publiek onderdompelen in een overvloed van mash-ups. Nee… Emptyfield is puur, energiek en vooral érg gezellig! Deze band kan heerlijk bombastisch zijn maar valt ook perfect te reguleren. Maar pas op, het innerlijke beest is moeilijk te temmen!

Zondag 2 augustus: Mindy & Friends (beginnen om 15:00) + DUNNE BOEf

Het Zomerterras in het Aldendrielpark sluiten horeca en Ontdek Mill zondag af met Good Vibes van Mindy & The Good Vibes Society. Samen met haar vrienden Anouk Verdonk (percussie) en Jeroen Prinsen (keys), zal er voor een heerlijk muzikaal sfeertje gezorgd worden. Lekkere nummers van toen en nu, voor ieder wat wils. En natuurlijk zal het nummer “Het Dorp” niet ontbreken. Tussen alle live nummers door zal DJ DUNNE BOEf zorgen voor de juiste muziek om iedereen in de juiste sfeer te houden.

Meer weten over het Zomerterras?

Like de Facebookpagina en zie www.zomerterras-mill.nl.