Foto: Cockie Kremers

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk maakt in deze zomerperiode een roodtrip door de regio. Afgelopen dinsdag waren ze te gast bij o.a. Boszicht in Wilbertoord en van Rossum’s Troost in Sint Hubert.

Dit weekend, zaterdag 1 augustus is het RBt met de Roodtrip van 15.45 uur tot 16.45 uur bij City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill.

De ‘Roodtrip’ maakt onderdeel uit van de toeristische campagne ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noord-Oost Brabant’. De campagne richt zich zowel op de inwoners van het Land van Cuijk (‘ga op ontdekkingstocht in je eigen achtertuin’) als op de vakantiegangers die deze zomer de regio bezoeken (‘psst…hier moet je zijn’).

Vrijwilligers van het Regionaal Bureau voor Toerisme trekken met een 50 jaar oude rode Fiat 500 van www.oldtimerverhuurmill.nl -vandaar de naam ‘Roodtrip’- zes dagen lang kriskras door het Land van Cuijk. Zij stoppen op plekken, waar veel vakantiegangers samenkomen of passeren. In totaal worden 22 verblijfsaccommodaties en bezienswaardigheden bezocht. Daarnaast doet de ‘Roodtrip’ ook de grootste kernen van het Land van Cuijk aan.

Op de pauzeplekken van de ‘Roodtrip’ wordt promotiemateriaal over het Land van Cuijk uitgedeeld, waaronder de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde Vakantiekrant. De krant biedt een actueel overzicht van de activiteiten en evenementen in het Land van Cuijk in juli en augustus.

Benieuwd naar wanneer de ‘Roodtrip’ bij u in de buurt komt? Kijk op www.rbtlandvancuijk.nl Een overzicht van activiteiten en toeristische bedrijven in het Land van Cuijk is te vinden op www.visitlandvancuijk.nl

Een camerateam van de Lokale Omroep Mill was afgelopen dinsdag op bezoek bij camping Boszicht en maakte een Tv-verslag van deze Roodtrip. Zie de Tv-uitzending van de L.O.M., check uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl of zie het Tv-item in de rubriek Video op inmill.nl.