Glamrocks

Alle signalen staan op groen om dit lange weekend kermis in Langenboom te vieren. Henrita en John Bens zijn blij dat ze deze voor hen laatste kermis als horecaondernemers kunnen draaien.

“Maar het is met alle maatregelen ook wel spannend,” vertelt John Bens. “De meest gestelde vraag hier is, hoe ga je het faciliteren en alles handen en voeten geven. Voor ons is het weer het belangrijkste nu, want het moet wel allemaal buiten in verband met het coronavirus. Gelukkig hebben we de medewerking van de gemeente en kunnen we bij grote drukte ook de Dominicanenstraat tussen 20.00 uur en 03.00 uur afsluiten om als terras te kunnen gebruiken. Zo kunnen we toch heel wat mensen kwijt.”

Terrassen

Bij d’n Bens komt een caféterras en een zomerterras. “Naast het café, dus onze parkeerplaats wordt helemaal overkapt en het terras voor krijgt ook een overkapping van 90 vierkante meter. Bij drukte kunnen we tafels en stoelen op straat zetten, maar dat dan zonder overkapping.”

Anders

Iedereen moet zitten en dansen is ook verboden. “Het is wel heel anders dan anders. Maar het is onze laatste kermis en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Het wordt geen springende en feestende massa mensen in een dampende feesttent, maar samen met de Langenboomse inwoners, andere liefhebbers en de muziek die we hebben maken we er toch een gezellige kermis van.”

Reserveren

Let op, in verband met de RIVM-maatregelen is tevoren reserveren gewenst. Geef hierbij aan of u wilt reserveren voor het café- of zomerterras. Vol is vol.

Muziekprogramma vrijdag 7 tot en met maandag 10 augustus 2020

Programma op groot zomerterras

  • Vrijdag 7 augustus Fragment
  • Zaterdag 8 augustus Glamrocks
  • Zondag 9 augustus Familie de Bruyn
  • Maandag 10 augustus We Two

Café zaal terras

  • Zaterdag 8 augustus DJ
  • Zondag 9 augustus Jonny Smokes
  • Maandag 10 augustus Monoman

Op dinsdag 11 augustus is het nog lekker borrelen en buurten bij d’n Bens. Elke dag gratis entree, reserveren is gewenst 06 539 843 01.

www.langenbom.nl