Van 14 augustus tot 25 september ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, Oranjeboomstraat, Woonhof en Vlaar’ ter inzage.

Om u te informeren over dit ontwerpbestemmingsplan organiseert Mooiland in samenwerking met de gemeente Mill en Sint Hubert een informatieavond. Deze wordt gehouden op donderdag 27 augustus a.s. in Myllesweerd. Tijdens deze avond informeren wij u over de (bouw)plannen en kunt u vragen stellen.

Corona

Het organiseren van een dergelijke avond vergt in deze coronatijd meer aandacht dan anders. Volgens de geldende noodverordening mogen niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn; maximaal 100 inclusief de al aanwezige vertegenwoordigers van Mooiland en gemeente. Bovendien moet een onderlinge afstand worden aangehouden van 1.5 meter. Hoe gaan we het organiseren?

  • De informatieavond start om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal toegankelijk.
  • Wilt u komen dan dient u zich vooraf aan te melden. Zie hieronder.
  • Per huishouden mag slechts één persoon komen (met uitzondering van degenen die hiervoor een aparte uitnodiging hebben gekregen).
  • De gepresenteerde informatie is voor de thuisblijvers na de informatieavond ook op de gemeentelijke website te vinden: https://www.gemeente-mill.nl/mill-hoek-hoogstraat-oranjeboomstraat-bernhardstraat.

Wilt u naar de informatieavond komen, meld u zich dan uiterlijk 25 augustus a.s. aan per e-mail Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. LET OP! ZONDER AANMELDING VOORAF WORDT U NIET TOEGELATEN. Zet in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer en vermeld bij het onderwerp “Aanmelding informatieavond Woonhof Vlaar”. Heeft u vragen, stel ze dan via dezelfde e-mail of bel met 0485-460300. Vraag naar Kim Gaus. Als u klachten krijgt (niezen, hoesten, keelpijn, koorts) dan blijft u vanzelfsprekend thuis, ook al heeft u zich aangemeld. Als meer dan 100 belangstellenden zich aanmelden dan wordt de informatieavond gesplitst. Dan wordt er die avond met twee aparte groepen gewerkt op twee verschillende tijdstippen. Als dat het geval is, ontvangt u hierover een bericht.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan zelf is vanaf 14 augustus in te zien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden of via www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPWoonhofVlaar-ON01.
Met de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan is de periode aangebroken waarop (formeel) zienswijzen kunnen worden ingebracht. De informatieavond is overigens nadrukkelijk niet bedoeld om zienswijzen in te dienen. De informatieavond moet u zien als een laatste mogelijkheid om u te informeren over de plannen. Wilt u daarna toch een zienswijze indienen dan kan dat gedurende de periode dat het ontwerpbestemmingplan ter inzage ligt.