Foto: www.barendonk.nl

Gedurende de zomer hebben wij op zondagen een groot aantal terrasbezoekers mogen verwelkomen. Dit was echt een pop-up terras, dus geen blijvende activiteit. Hier zijn we eind augustus mee gestopt.

Daarnaast hebben we ook pizza avonden georganiseerd voor onze gasten; elke vrijdag avond kon iedereen na opgave aanschuiven voor een leuke en sfeervolle avond. Deze samenwerking is tot stand gekomen met Pizzabakker Casa di Ruscello uit Reek; de lekkerste Streek pizzabakker uit de Reek. Omdat het zo succesvol is gaan we nog even door in de maand september met de Pizza avonden op vrijdag avond; De avonden zijn Coronaproof; buiten onder de stretchtent voor de Appelloods bij Landgoed de Barendonk.
Er zijn 3 aanschuiftijden: 18.00, 18.30, en 19.00 uur

Hoe gaat het in zijn werk?

Je geeft je van te voren op, met naam en aantal personen. Ook de gewenste eettijd kun je opgeven. Je arriveert op Landgoed de Barendonk en krijgt een tafel toegewezen voor jouw gezelschap. Er wordt een drankje geserveerd (aanrader zijn de streek speciaal biertjes!) en lekkere huisgemaakte salades en brood komen op tafel. Ondertussen worden de pizza’s bereid in de houtgestookte oven, door de houtgestookte oven krijgen de pizza’s de echte italiaanse authentieke smaak. Allerlei smaken komen voorbij: margaritha, salami, geitenkaas, etc. wel 8 soorten. De pizzas worden in stukken gesneden en uitgedeeld. Je krijgt daarom steeds een lekker warm en vers bereid stuk pizza. Je mag onbeperkt pizza’s komen eten voor € 18,50 per volwassene en € 9,75 voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Eet je mee?

De volgende vrijdagen staan op de planning: vrijdag 11, 18 en 25 september 2020.
Je kunt je opgeven via de mail (noodzakelijk, beperkte plekken beschikbaar) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..