Met ingang van maandagmiddag 2 november 2020 zal CenterSelf, school voor tai chi en Qigong, een nieuwe groep starten: Tai Chi lessen Yang stijl.

Tai chi is een oosterse bewegingsleer die een positieve invloed heeft op de gezondheid. Tai chi is bijzonder geschikt ter ondersteuning in een herstelperiode van ziekte of burn-out maar dient vooral om de gezondheid preventief op peil te houden en brengt fysieke en mentale balans in je leven.

Positieve invloed op je gezondheid

Medische studies hebben uitgewezen dat tai chi effectieve en zachte oefeningen zijn met een positieve invloed op je gezondheid. Tai Chi is stressverlagend, maakt je lichaam flexibel, versterkt je spieren, vergroot je longcapaciteit en is hartversterkend. Daarnaast verbetert het beoefenen je concentratie, je balans, je houding, je weerstand en je immuunsysteem.

Praktische informatie

De lessen worden gegeven door Jack Peters die zijn opleiding in China heeft genoten. Aanvang les elke maandagmiddag om 15:15u en duurt 1 uur. De eerste les zal in de vorm van een workshop gegeven worden en is vrijblijvend en gratis om je de gelegenheid te geven kennis te maken met tai chi en zijn achtergrond. Er zijn ongeveer 36 lessen per jaar, waarbij de schoolvakanties Zuid-Nederland gevolgd worden.

Locatie:
Sportzaal De Wester
Havikstraat 1
5451 XG, Mill

Meer informatie & aanmelden

Meer informatie over tai chi en qigong vindt u op de website van CenterSelf, school voor tai chi en qigong: www.centerself.nl. U kunt contact opnemen met Jack Peters, via 06 12 96 12 78 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..