Een kerkje, 25 spotjes en de liefde voor grafiek. Meer heb je niet nodig om een expositie te organiseren.

De lijst van deelnemende kunstenaars, waaronder Aris Engel uit Langenboom is imposant geworden. Een voornamelijk Brabants feestje met oude rotten in het vak en kunstenaars die het virus van de grafiek nog maar net tot zich hebben gekregen. Verder staan er veel alumni, studenten en docenten van het AKV st Joost op de lijst van deelnemers. Voor ieder spotje een deelnemer.

De expositie wordt gehouden op 23, 24, 25, 30 en 31 oktober 2020 (van 11.00 uur tot 17.00 uur toegankelijk) in de Garnizoenskerk te Ravenstein. Dit is een bijzondere plek. Er worden diensten gehouden voor en met de dorpsbewoners en het bied daarnaast een podium voor muziek en beeldende kunst. Stichting Cultuur Ravenstein verzorgt er de exposities.

Onlangs waren Jolanda van der Meer en Hen Daams namens de Lokale Omroep Mill op bezoek bij Aris Engel in Langenboom om meer te weten te komen over de kunst die hij maakt. Dit Tv-item is te zien via de Lokale Omroep Mill, in de rubriek video op inmill.nl en uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.