In de planning van Wandelsport Vereniging Amicitia staat opgenomen de 47e winterserie. Door de maatregelen van de overheid i.v.m. COVID-19 is dit niet te verwezenlijken.

Dus helaas hebben we moeten besluiten om deze vier wandelingen te annuleren. Onze eerste wandeling in 2021 wordt de Millse Mars. Ook vervalt zeker tot en met 19 januari het donderdagavond wandelen. Voor actuele informatie raadpleeg onze website www.wsvamicitia.nl.

Het is voor iedereen belangrijk om toch in beweging te blijven dus maak die wandeling, liefst elke dag, minstens een half uur en houd minimaal 1,5 meter afstand van een ander.

We vinden het erg fijn dat we benadert zijn door Ontdek Mill voor het ontwerpen van een wandeltocht door onze gemeente, van wensboom tot wensboom. De hele tocht is ongeveer 23 kilometer, maar kan in gedeeltes worden gelopen. Het is de bedoeling dat u dit op eigen gelegenheid coronaproof doet. Dus met tweeën op 1,5 meter. Op de website van www.4wensbomen.nl is de route en de routebeschrijving te downloaden onder het kopje activiteiten. De start is in elk dorp mogelijk bij de prachtige wensbomen, natuurlijk is het ook een leuk idee om een wensschijfje in de boom op te hangen.

Het bestuur van WSV Amicitia wenst u fijne kerstdagen en een gezond 2021 toe!