Foto: Rens Hubers

28 kunstwerken zijn er tot eind september te zien op de ruim 15 kilometer lange Kunstroute 2021 van Ontdek Mill. Deze route bevind zich dit keer in Mill-West en werd afgelopen woensdag 5 mei officieel geopend bij Wijkaccommodatie de Wester.

Omdat in verband met de coronaregels dit zonder publiek moest gebeuren, heeft de Lokale Omroep Mill er Tv-opnames van gemaakt. Bekijk dit videoverslag via de Lokale Omroep Mill en in de rubriek video op inmill.nl. Een folder met de route is op diverse plekken gratis af te halen en is digitaal te vinden op www.ontdekmill.nl/kunstroute.

Het thema van deze Kunstroute is Vrijheid Blijheid. Officieel was dit ook het thema van de geplande Kunstroute van vorig jaar, die door de coronamaatregelen werd geannuleerd. Dat had in 2020 alles te maken met de bevrijding in 1945 die vorig jaar precies 75 jaar geleden was. Maar anno 2021 is het thema Vrijheid Blijheid met het oog op alle coronabeperkingen opnieuw actueel.

De folder met route is gratis af te halen op diverse locaties zoals o.a.:

  • Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat;
  • Cafetaria ’t Heike aan de Leeuwerikstraat;
  • Galerie Altied al gewild aan de Leeuwerikstraat;
  • Café Libre aan de Langenboomseweg;
  • Brasserie De Valkhoeve aan de Valkweg;

En digitaal is deze te vinden op www.ontdekmill.nl/kunstroute.

Wij wensen als Ontdek Mill iedereen veel plezier bij het bezoeken van de Kunstroute 2021 en bedanken alle deelnemers voor hun inzet!