In juni heeft de ZorgSchakel haar deuren geopend van het ontmoetingscentrum. In de maand juli start de ZorgSchakel de overige activiteiten op.

Op vrijdag 2 juli om 12.00 uur start het eetpunt weer

Elke eerste vrijdag van de maand is er een warme maaltijd van drie gangen voor de inwoners van Sint Hubert. Elke maand staat er iets anders op het menu. Het eten wordt verzorgd door van Vonderen Catering uit Sint Hubert. De maaltijd wordt geserveerd in het ontmoetingscentrum van De Jachthoorn.

Gezellig samen eten en buurten

Zo ben je even van huis, kun je gezellig samen eten en hoef je een dag niet zelf te koken.

Dinsdag 13 juli om 13.30 uur fietstocht

Leden van ZorgSchakel Sint Hubert zijn van harte welkom om mee te fietsen en te genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Sint Hubert. De fietstocht start vanaf Gemeenschapshuis de Jachthoorn. Vertrektijd 13.30 uur. De tocht is ongeveer 30 km lang. Er wordt rustig gefietst (ongeveer 16-17 km per uur), zodat iedereen kan mee doen. We zijn rond 16.30 uur weer terug. Halverwege de route houden we een koffiepauze.
We zorgen voor een deskundige begeleiding tijdens de fietstocht. Vooraf maken we nog enkele afspraken, zodat we veilig met een groep kunnen fietsen.
Bij regenweer gaat de fietstocht helaas niet door.

Op woensdag 21 juli om 14.00 uur activiteitenmiddag kienen

Elke maand is er een activiteitenmiddag. We starten met het kienen. Het beloofd weer een gezellige middag te worden met natuurlijk ook leuke prijzen.
We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan het kienen. De kosten zijn € 2,00 per persoon.
We starten om 14.00 uur en de koffie/thee staat klaar.
Leden van de ZorgSchakel kunnen zich op de gebruikelijke wijze aanmelden.

We hanteren voor alle activiteiten de RIVM-richtlijnen

Onze vrijwilligers houden zich aan de RIVM-richtlijnen, zoals handhygiëne en de gepaste afstand van 1,5 meter. Wanneer je klachten hebt, dan graag thuisblijven.