Foto: Cor van de Weem

Op dinsdag 17 augustus is er weer de jaarlijkse dag fietstocht van de KBO. Uiteraard alleen bij goed weer en anders wordt deze verzet naar 24 augustus. Het vertrek is ’s-morgens om 9.00 uur bij de kerk. De tocht is tussen 55 en 60 km.

Overal is het duurder geworden en daardoor is de eigen bijdrage € 10,00. Bij de eerste stop is er dan koffie of thee met gebak. In de middagpauze worden broodjes bezorgd en is er koffie of thee met nog een frisdrankje. Op het laatste stuk stoppen we nog een keer voor een consumptie. We hopen dat we met dat bedrag uitkomen.

Leden die mee willen fietsen vragen we om zich zo snel mogelijk op te geven, dan weten we tijdig met hoeveel personen we gaan. Opgeven kan bij Adriaan van Hout, tel. 06-57265276, bij Jan van Dijk tel 06-10704946 of Cor van de Weem 06-13357548.

Als het door omstandigheden niet door kan gaan, wordt het de dag van tevoren al afgelast. Bij twijfel kun je bellen naar bovenstaande nummers. Zorg wel allemaal voor een volle accu voor we vertrekken en een goed humeur. Voor degene die een iets lichtere accu hebben is het aan te raden om de lader mee te nemen.