Hoera! De bouwdagen in Langenboom konden doorgaan. Van maandag 26 tot en met woensdag 28 juli organiseerde het Bouwdagen Team voor de 11de keer de bouwdagen in Langenboom. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan vanwege corona, maar dit jaar ging het gelukkig wel.

Het weer was ons op deze dagen gunstig gestemd en dat maakte dat we maandag met volle moed van start gingen.

Op maandag werd er door 100 kinderen en vrijwilligers volop gebouwd aan hutten. De kinderen gingen aan de slag met de hamer en er werden heel wat spijkers gebruikt. Aan het einde van deze eerste dag stonden de eerste contouren van de hutten al in de stijgers.

Dinsdagochtend werd er verder gebouwd en werden te hutten gepimpt met gordijntjes en slingers. Bakker Jos Verkerk kwam speciaal voor ons gemaakt gebak brengen. Dinsdagmiddag kwam dan echt de finishing touch door middel van het verven van de hutten. Er ontstonden hele kleurrijke hutten.

Woensdagochtend hebben de kinderen uit groep 3 tot en met 8 zich uit kunnen leven op twee stormbanen en is er geknutseld. Met een hamer en kleine spijkertjes hebben ze kunstwerkjes gemaakt. Ook kon er nog heerlijk in de hutten gespeeld worden.

Het waren 3 topdagen voor de kinderen uit Langenboom. Wij willen graag vrijwilligers, opa’s, oma’s, papa’s en mama’s bedanken voor de hulp.

Tot slot willen wij als Bouwdagen Team alle sponsoren die dit feest voor de kinderen mogelijk hebben gemaakt bedanken!