Aanstaande woensdagochtend 6 oktober is het weer tijd voor het Mamacafé in de bibliotheek in Mill. Onze gast deze ochtend is Anne Abrams van Puur Anne. Anne woont in Mill en heeft een praktijk voor coaching en persoonlijke ontwikkeling, voor vrouwen die af willen rekenen met het eeuwige 'aanpassen, piekeren en bikkelen' en willen leven vanuit hun Hart, vol zelfvertrouwen, zelfliefde en 'eigen wijsheid'.

Waarom is het toch zo lastig om goed voor jezelf te zorgen? Om tijd voor jezelf vrij te maken? Waarom gaan al die andere ballen in de lucht vóór jouw eigen rust en ontspanning? Dat komt vooral omdat we niet hebben geleerd dat het ontzettend belangrijk is om, vanuit je Hart, je mannelijke en vrouwelijke energie (die we allemaal in ons hebben) goed met elkaar te laten samen werken. En nog belangrijker: om deze energie allereerst goed voor ons zélf in te zetten. Want die verzorgende, intuïtieve, vrouwelijke energie, die kennen we wel, die zetten we met liefde en overgave in voor onze kinderen, maar waarom niet voor ons zelf.

Hoe gaat het met jóu? Wat heb jíj nodig om vanuit een innerlijke rust die leukste en liefste vrouw en moeder te kunnen zijn?

Tijdens het Mamacafé van woensdag 6 oktober vertelt Anne hier graag meer over aan de hand van haar (e)boek: "Me-time-management en de weg van Ego naar Hart (M/V)". Ze vertelt je waarom het, júist als mama, zo ontzettend belangrijk is om allereerst heel goed voor jezelf te zorgen. En natuurlijk ook: hóe! De 15 tips uit het boek om je vrouwelijke energie ook voor jezelf in te zetten helpen je direct bij het creëren en waarderen van die o zo belangrijke Me-time.

Mamacafè Mill is iedere eerste woensdag van de maand.
Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.
Voor alle (aanstaande) moeders en hun hun kleine kinderen (0-4 jaar).
Het is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer info op www.mamacafemill.nl en Facebook.

We zien je graag bij het Mamacafè Mill op 6 oktober.

Biana, Ellen en Nellie