KellyDance uit Mill neemt jou mee naar een sportieve week in Oostenrijk. 14 t/m 21 mei 2022 Kun jij heerlijk genieten en sporten in de gezonde lucht van de bergen! Je kunt deelnemen aan verschillende groepslessen en bergwandelingen. De bergwandelingen starten vanuit het verblijf. De groepslessen worden naast het chalet gegeven. En dit allemaal midden op de berg met een prachtig uitzicht! Voor deze reis zijn in totaal 10 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Wat ga je doen?

Er staat een sportieve week op je te wachten, waar natuurlijk ook ruimte is om tot rust te komen en te ontspannen. 14 mei vertrek je met eigen vervoer naar Oostenrijk (uiteraard kan er samen worden gereden, dit kunnen we regelen op de informatie avond voor de reis). Je verblijft in een Oostenrijks Chalet, Chalet Kristall met prachtig uitzicht op de bergen. Dit 12 persoons chalet is voorzien van 5 slaapkamers met eenpersoons bedden, 3 badkamers en een wellness.

Groepslessen

Zondag t/m vrijdag heb je keuze uit 2 of 3 verschillende groepslessen. Het volgen van deze lessen zijn uiteraard niet verplicht. De lessen die verdeeld over de week worden gegeven zijn: Jumping fitness, Piloxing, Dance-fit/Zumba, Bodyshape en Stretching/Yoga/Pilatus.

Wandelingen

Naast de groepslessen kun je deelnemen aan de bergwandelingen. De zwaarte van de wandelroutes kunnen we zelf bepalen, afhankelijk van de wensen van de groep wordt een route gekozen. Je bent uiteraard niet verplicht om elke dag mee te lopen.

Overige activiteiten

Verder maken we nog een uitstapje met de trein naar de Stad Salzburg. bezoeken we een alpenhut incl. lunch en bezoeken we de Liechtensteinklamm. De Liechtensteinklamm is een van de diepste en langste kloven in de Alpen. De kloof is 4 kilometer lang. Daarvan is ongeveer 1 kilometer geopend voor bezoekers. Via houten galerijen en smalle paadjes kan je door de 300 meter diepe kloof wandelen. Onderweg geniet je van het geluid van watervallen, het bijzondere licht op de groene rotsen en regenbogen in het opspattende water. Aan het eind van de wandeling kom je bij een spectaculaire waterval.

Word jij hier ook blij van, wil je meer informatie of gelijk opgeven? Neem contact op met KellyDance!

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06 20 23 43 91