Op 8, 9 en 10 oktober 2021 heeft het 57e sportweekend plaatsgevonden. Dit jaar hadden we een grote opkomst van ongeveer 160 leden. De leden bestonden uit scouts, explorers en roversscouts uit de omliggende dorpen Cuijk, Overloon, Ewijk, Langenboom, Deurne, Vlierden, Lierop en natuurlijk uit Mill zelf. Het was een zeer geslaagd weekend met erg mooi zonnig weer.

Zaterdagmiddag hebben we allemaal leuke sporten gedaan. De prijswinnaars bij de individuele sporten zijn de 11 jarige Mike Chaidam van St. Jozef (Deurne), 12 jarige Jan Goemans uit Overloon, 13 jarige Jelle Hurkmans uit Lierop, 14 jarige Stijn van den Heuvel uit Overloon, 15 jarige Sjoerd van Seggelen uit Lierop en 16+ jarige Rogier Meijerink uit Ewijk.

In de avond zijn de leden op pad gegaan om een speurtocht van 10 kilometer te lopen met natuurlijk meerdere oversteken over het water. Bij deze speurtocht werden er vragen beantwoord voor punten. Op zondagochtend hebben we het weekend afgesloten met een katapult spel. Ook hier vielen weer punten te verdienen. Degenen die de vragen van de speurtocht en het katapult spel samen het beste gedaan hebben is de patrouille BRB uit Overloon. Het weekend was erg gezellig en sportief. Op naar het 58e sportweekend! Bedankt allemaal voor jullie komst.