Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober organiseren Anneke en Paul van den Dries in hun zaak aan de Stationsstraat 10 in Mill een event van Materika. Tijdens deze 2 dagen is de totale collectie van Materika te zien. Daarnaast is er gedurende deze 2 dagen een speciale aanbieding. Men ontvangt 10% korting op montuur en glazen bij aankoop van een Materika montuur (complete bril).

Materika

De 2021-2022 collectie van Materika is voor de echte brillenliefhebber. “De designs zijn vooruitstrevend in uitstraling en materiaalkeuze” vertelt Anneke van den Dries. “In deze collectie hebben de ontwerpers gekozen voor de lichtste materialen die momenteel in de brillenindustrie beschikbaar zijn. Nil-frontjes met prachtige titaniumveren, of het unieke alumix: een materiaal lichter en sterker dan titanium.” De Materika-collectie is het huzarenstukje van LOOK OCCHIALI.

Passen

De natuur is een overweldigende inspiratiebron voor de Materika-designs. Dat zie je terug in de presentatie van de lichtgewichtmonturen, met een herkenbaar Italiaans design. “De prachtige nieuwe collectie is voor dames en heren en 100% recyclebaar. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober is de gehele collectie hier te zien, te passen en kan men zelf voelen hoe fijn deze brillen zitten.” Want dit laatste is volgens Anneke erg belangrijk. “Een bril is net als schoenen, je moet het passen om te ervaren of het goed voelt.”

Het Materika weekend is op vrijdag 29 oktober van 09.30 uur tot 19.00 uur en op zaterdag 30 oktober van 09.30 uur tot 16.00 uur. Wilt u liever op een ander moment de collectie bekijken en passen? Neem dan contact op met Anneke en Paul om de mogelijkheden te bespreken. Bij aankoop van een Materika montuur krijgt u overigens ook een lekkere Italiaanse wijn cadeau.

U bent van harte welkom!

Optiek Paul van den Dries
Stationsstraat 10
5451 AN Mill
0485-455550
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.optiekpaulvandendries.nl