Op zondag 14 November verwachten we de SINT en zijn Pieten om 13 uur op het Klaroenplein in SINT Hubert!

Daarna gaan we in optocht naar de Jachthoorn, waar de onderbouw-kinderen in de gymzaal blijven en waar jullie een bezoek aan de Sint kunnen brengen. Ook kinderen tot 4 jaar mogen hier aan deelnemen, mits onder begeleiding. Kinderen van groep 6 t/m 8 en brugklas hebben in de Edelhertzaal hun eigen spelactiviteit. Om 16 uur is het feest afgelopen.

*** LET OP ***

Ook brugklassers zijn dus van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deelname aan het bovenbouwspel!

In de Jachthoorn gelden de landelijke coronamaatregelen en is een QR-check verplicht.

Bijdrage

Wij vragen een bijdrage van € 2,50 per kind, bij de entree van de Jachthoorn te voldoen op 14 November.

Wel graag vooraf aanmelden!

Aanmelden kan via onze website www.stichtingjeugdbelangen.nl of door rechtstreeks te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouderhulp gevraagd!

Voor de spellen in de gymzaal tijdens de intocht vragen we hulp van een aantal ouders/vrijwilligers. Ook bij het opbouwen op zaterdag kunnen we hulp gebruiken van enkele ouders. >> Geef dit a.u.b. aan bij iemand van St. Jeugdbelangen, of mail het naar bovengenoemd mailadres.

Kleurwedstrijd

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een kleurwedstrijd. De kinderen ontvangen op school een kleurplaat. Je kunt deze ook downloaden (zie onze website). Inleveren kan op BS De Schare of op Sint Hubertsebinnenweg 56.

Informatie over de intocht vind je ook op onze website: www.stichtingjeugdbelangen.nl.

Graag tot 14 november!

Groeten van Stichting Jeugdbelangen St. Hubert, mede namens Sint & Piet