Vanaf 1 juli 2021 is de wet WBTR voor verenigingen en stichtingen van kracht. De wet geldt voor alle besturen. Sociom en Notariskantoor Teeuwen verzorgen op 30 november een informatiebijeenkomst voor verenigingen en stichtingen.

Veel mensen zetten zich – vaak vrijwillig – in voor hun vereniging of stichting. Bestuurswerk is nuttig en nodig. Daarom is het belangrijk dat de vereniging of stichting voldoet aan de wet. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat. Wat de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen inhoudt en hoe je er eenvoudig aan kunt voldoen, leggen we graag uit tijdens de informatiebijeenkomst.

Save the date

Notariskantoor Teeuwen is bereid om in samenwerking met Sociom een informatiebijeenkomst over de WBTR te organiseren. De bijeenkomst vindt online plaats op dinsdag 30 november en start om 19.30 uur. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u een link zodat u online aan de bijeenkomst deel kunt nemen.
Om je organisatie aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Sociom: 0485-700 500 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stap voor stap naar een WBTR-organisatie

Sociom heeft zich als partner aangesloten zodat we een korting van 50% op het stappenplan kunnen aanbieden. Dit online stappenplan geeft informatie over de nieuwe verplichtingen en biedt handreikingen om hieraan te voldoen. Alle informatie en de kortingscode is te vinden op: www.wbtr.nl/partner/sociom.