Donderdag 3 februari zet De Leijgraaf, ditmaal virtueel, haar deuren wagenwijd open. Na een succesvolle fysieke Open Dag in november heeft De Leijgraaf besloten om de komende Open Avond online te organiseren.

Tijdens de Online Open Avond kunnen toekomstige studenten ontdekken welke studie het beste bij hen past. Zij kunnen zich uitgebreid laten informeren over opleidingen, de school en het mbo. Leer de school en opleidingsmogelijkheden goed kennen, gewoon vanuit je eigen kamer. Uiteraard is er tijdens elke voorlichting ook genoeg ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Vooraf registreren

De Online Open Avond is donderdag 3 februari van 17.00 tot 20.00 uur. Uiteraard zijn ouders/verzorgers, vrienden en familieleden ook welkom om online aanwezig te zijn bij deze avond.

Bezoekers dienen zich voor de Online Open Avond vooraf te registreren. Aanmelden kan tot en met dinsdag 1 februari. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor één (of meerdere) voorlichting(en) naar keuze (max 3). Er zijn drie rondes op de volgende tijden:

  • Ronde 1: 17.00 - 17.45 uur
  • Ronde 2: 18:00 - 18:45 uur
  • Ronde 3: 19:00 - 19:45 uur

Registreren kan via: www.leijgraaf.nl/open-avond-3-februari. Op deze pagina is ook meer informatie te vinden over de opleidingen en voorlichtingen van de Online Open Avond.

Dagje meelopen

Naast een Online Open Avond is het mogelijk om een dagje te komen meelopen bij De Leijgraaf. Zolang de maatregelen het toelaten, organiseert De Leijgraaf op een veilige manier meeloopdagen met leerlingen. Ons onderwijs draait vooral om de praktijk. Daarom vinden wij het belangrijk dat leerlingen een dagje kunnen meelopen. Dan zien, horen en voelen ze zelf wat ze van een opleiding op onze school kunnen verwachten.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.leijgraaf.nl/een-dagje-meelopen.